Jag älskar att skapa, utveckla och hitta bra tekniska lösningar. Är kreativ, envis och har en vilja att nå positiva resultat. I kombination med en lugn och kundorienterad attityd gör det mig lämpad till både design supportarbete. Min styrka ligger i att se problem och uppgifter ur flera infallsvinklar vilket ger en flexibilitet i att lösa uppgifter på ett effektivt sätt.

Webbdesign SEO UI / UX

WEBBDESIGN / WEBBUTVECKLING
Erfarenhet av ett flertal CMS-system såsom Joomla, WordPress och Sitevison, både front- och back end- erfarenhet. Goda kunskaper inom design, kodning och webbserver. Jag har byggt upp allt ifrån portfolios och bloggar till större Communitys och funktionella intranät. Jag vann 2020 pris för Årets affärsutveckling i Tidskriftspriset tillsammans med Faktum (tidning som säljs av bla hemlösa), för framtagandet av en modell att sälja tidningen digitalt där försäljarna får sin del av betalningen.

OSX WINDOWS Servrar

IT TEKNIK / SUPPORT
Stor erfarenhet av firstline- och secondline- support via mitt arbete på Telenor där jag även arbetade med premiumsupport mot företagssegmentet. Ett uppdrag var företagets avdelning Bredbandsexperten för kunder vars problem hamnar utanför supportavgränsningarna, ex. skrivare, hemmanätverk, smartphones, mailklienter. Jag arbetade senast som IT-Ansvarig på tidningen Faktum.

KUNDNÖJDHET NOGGRANHET LOJALITET

UTBILDARE / HANDLEDARE
Erfarenhet som utbildare, handledare och föreningsledare. Att utbilda och coacha har varit en stor del i mina tidigare uppdrag, på Telenor genom att både vara kundens coach även stötta och coacha nya kollegor. Jag har utbildat i Office paketet, teamrollsövningar och jobbsökaraktiviteter, och lärt kunder hur olika system för webb och filhantering fungerar. En viktig del i allt jag gör är att lämna kunden nöjd och med förståelse.

Ladda ner intyg/betyg i pdf format:

Faktum
Telenor Manpower (Telenor)
Hamnmagasinet
Umeå Universitet
Grafisk Design – Berghs School of communication
Projektledarutbildning med mediainriktning

Anställningar

[AC_PRO id=220]

Utbildningar

[AC_PRO id=498]

Övrigt

[AC_PRO id=508]

[widgetkit id=”2″]

[widgetkit id=”2″]

Kontakta mig!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Jonny Nylund ✔