JONNY NYLUND
Vem tar hand om dina IT frågor?

JONNY NYLUND
Vem tar hand om dina IT frågor?

Hej!

Jag är en lösningsfokuserad erfaren och driven person som har en bred kunskap inom webbdesign / webbutveckling, sociala medier, IT och support.

Jag arbetar just nu som Webbutvecklare på Vellora och IT & Service manager på Splitsign, vi hyr ut laddlösningar för mobiltelefoner, elsparkcyklar mm. Tidigare jobbade jag som IT-Ansvarig på Tidningen Faktum i Göteborg där jag hade ansvar för allt webbmaterial, hemsida, webbshop, specialsidor och utvecklandet av tidningens digitala plattform, utöver det även upphandling, administration och support av all teknisk utrustning på samtliga kontor.
Vi vann Tidskriftspriset 2020 för utvecklingen av den digitala tidningen i kategorin “Årets Affärsutveckling” 

Jag har läst Grafisk Design på Berghs School of Communication och arbetat med sv/v foto några år så jag har ett bra bildseende och god koll på programmen i Adobes katalog.

Webben har jag jobbat med både i en del av mina tjänster och vid sidan av sedan millenieskiftet, idag bygger jag främst i WordPress och WooCommerce men har testat på och använt ett flertal andra CMS som Joomla, SiteVision, Drupal.

När jag inte arbetar umgås jag med min familj, gärna i vår campervan någonstans i världen. Du kan ofta hitta mig på någon konsert eller spelning. Jag är en lugn, stresstålig Norrlänning som via Göteborg nu hamnat i Alstermo i Småland. Jag är gillar att växa, lära mig nytt och att samla nya erfarenheter.

Vår familj tog steget att flytta från Göteborg till ett litet samhälle i dom Småländska skogarna 2019.  Jag söker därför främst tjänster som går att utföra på distans, eller till så stor del som möjligt på distans. Men är självfallet öppen för alla intressanta förslag, välkommen med ditt!

Hej!

Jag är en lösningsfokuserad erfaren och driven person som har en bred kunskap inom webbdesign / webbutveckling, sociala medier, IT och support.

Jag arbetar just nu som IT & Service ansvarig på Splitsign, vi hyr ut laddlösningar för mobiltelefoner, elsparkcyklar mm. Tidigare jobbade jag som IT-Ansvarig på Tidningen Faktum i Göteborg där jag hade ansvar för allt webbmaterial, hemsida, webbshop, specialsidor och utvecklandet av tidningens digitala plattform, utöver det även upphandling, administration och support av all teknisk utrustning på samtliga kontor.
Vi vann Tidskriftspriset 2020 för utvecklingen av den digitala tidningen i kategorin “Årets Affärsutveckling” 

Jag har läst Grafisk Design på Berghs School of Communication och arbetat med sv/v foto några år så jag har ett bra bildseende och god koll på programmen i Adobes katalog.

Webben har jag jobbat med både i en del av mina tjänster och vid sidan av sedan millenieskiftet, idag bygger jag främst i WordPress och WooCommerce men har testat på och använt ett flertal andra CMS som Joomla, SiteVision, Drupal.

När jag inte arbetar umgås jag med min familj, gärna i vår campervan någonstans i världen. Du kan ofta hitta mig på någon konsert eller spelning. Jag är en lugn, stresstålig Norrlänning som via Göteborg nu hamnat i Alstermo i Småland. Jag är gillar att växa, lära mig nytt och att samla nya erfarenheter.

Vår familj tog steget att flytta från Göteborg till ett litet samhälle i dom Småländska skogarna 2019.  Jag söker därför främst tjänster som går att utföra på distans, eller till så stor del som möjligt på distans. Men är självfallet öppen för alla intressanta förslag, välkommen med ditt!

Yrkeserfarenhet

[AC_PRO id=220]

  Utbildningar

[AC_PRO id=498]

Övrigt

[AC_PRO id=508]

Ladda ner intyg/betyg i pdf format:

Faktum Grafisk Design – Berghs School of communication Telenor Manpower (Telenor) Hamnmagasinet Projektledarutbildning med mediainriktning
Faktum Grafisk Design – Berghs School of communication Telenor Manpower (Telenor) Hamnmagasinet Projektledarutbildning med mediainriktning

Kontakta mig!

[widgetkit id=”2″]

[widgetkit id=”2″]

Webbutveckling / Webbdesign

Behöver ditt företag en bra hemsida? Då hjälper jag er gärna, stora som små företag.
Jag utvecklar sidor i WordPress, med vana av tilläg som WooComerce, Elementor, Divi, Visual Composer, Themify mm. Sidorna är självfallet anpassade för alla plattformar och anpassade för GDPR.

Allt från kampanjsidor och hemsidor till mer avancerade lösningar med specialfunktioner eller integrationer till era andra system.

Startpaket 15 000 kr Sidor: 1-5st Designtimmar: 12h Utvecklingstimmar: 12h Framtagande av bilder: 7st Mobilanpassad Standard SEO anpassning Kontaktformulär GDPR-anpassad Beställ
Premiumpaket 30 000 kr Sidor: 6-14st Designtimmar: 25h Utvecklingstimmar: 25h Framtagande av bilder: 15st Mobilanpassad Standard SEO anpassning Kontaktformulär GDPR-anpassad Beställ
Special OFFERT Obegränsat sidantal Webbshop Bokningssystem Integrationer Backup Annat Om du behöver en speciell sida, kontakta mig för offert. Kontakt

Uppstartsmöte

Videomöte där ni får berätta vad ni tänkt med websiten.

Kreativt arbete

Jag tar fram skissförslag från uppstartsmötet.

Websiten byggs

Jag bygger skalet till sidan med WordPress som bas.

Innehåll

Jag publicerar levererat innehåll till undersidorna.

Lansering

Jag flyttar över websiten till ert webbhotell och publicerar enl. ök.

Support & drift

Om det behövs så kan jag sköta drift, underhåll och support.

JONNY NYLUND
Vem tar hand om dina IT frågor?

JONNY NYLUND
Vem tar hand om dina IT frågor?

Hej!

Jag är en lösningsfokuserad erfaren och driven person som har en bred kunskap inom webbdesign / webbutveckling, sociala medier, IT och support.

Jag arbetar just nu som Webbutvecklare på Vellora och IT & Service manager på Splitsign, vi hyr ut laddlösningar för mobiltelefoner, elsparkcyklar mm. Tidigare jobbade jag som IT-Ansvarig på Tidningen Faktum i Göteborg där jag hade ansvar för allt webbmaterial, hemsida, webbshop, specialsidor och utvecklandet av tidningens digitala plattform, utöver det även upphandling, administration och support av all teknisk utrustning på samtliga kontor.
Vi vann Tidskriftspriset 2020 för utvecklingen av den digitala tidningen i kategorin “Årets Affärsutveckling” 

Jag har läst Grafisk Design på Berghs School of Communication och arbetat med sv/v foto några år så jag har ett bra bildseende och god koll på programmen i Adobes katalog.

Webben har jag jobbat med både i en del av mina tjänster och vid sidan av sedan millenieskiftet, idag bygger jag främst i WordPress och WooCommerce men har testat på och använt ett flertal andra CMS som Joomla, SiteVision, Drupal.

När jag inte arbetar umgås jag med min familj, gärna i vår campervan någonstans i världen. Du kan ofta hitta mig på någon konsert eller spelning. Jag är en lugn, stresstålig Norrlänning som via Göteborg nu hamnat i Alstermo i Småland. Jag är gillar att växa, lära mig nytt och att samla nya erfarenheter.

Vår familj tog steget att flytta från Göteborg till ett litet samhälle i dom Småländska skogarna 2019.  Jag söker därför främst tjänster som går att utföra på distans, eller till så stor del som möjligt på distans. Men är självfallet öppen för alla intressanta förslag, välkommen med ditt!

Hej!

Jag är en lösningsfokuserad erfaren och driven person som har en bred kunskap inom webbdesign / webbutveckling, sociala medier, IT och support.

Jag arbetar just nu som IT & Service ansvarig på Splitsign, vi hyr ut laddlösningar för mobiltelefoner, elsparkcyklar mm. Tidigare jobbade jag som IT-Ansvarig på Tidningen Faktum i Göteborg där jag hade ansvar för allt webbmaterial, hemsida, webbshop, specialsidor och utvecklandet av tidningens digitala plattform, utöver det även upphandling, administration och support av all teknisk utrustning på samtliga kontor.
Vi vann Tidskriftspriset 2020 för utvecklingen av den digitala tidningen i kategorin “Årets Affärsutveckling” 

Jag har läst Grafisk Design på Berghs School of Communication och arbetat med sv/v foto några år så jag har ett bra bildseende och god koll på programmen i Adobes katalog.

Webben har jag jobbat med både i en del av mina tjänster och vid sidan av sedan millenieskiftet, idag bygger jag främst i WordPress och WooCommerce men har testat på och använt ett flertal andra CMS som Joomla, SiteVision, Drupal.

När jag inte arbetar umgås jag med min familj, gärna i vår campervan någonstans i världen. Du kan ofta hitta mig på någon konsert eller spelning. Jag är en lugn, stresstålig Norrlänning som via Göteborg nu hamnat i Alstermo i Småland. Jag är gillar att växa, lära mig nytt och att samla nya erfarenheter.

Vår familj tog steget att flytta från Göteborg till ett litet samhälle i dom Småländska skogarna 2019.  Jag söker därför främst tjänster som går att utföra på distans, eller till så stor del som möjligt på distans. Men är självfallet öppen för alla intressanta förslag, välkommen med ditt!

Yrkeserfarenhet

[AC_PRO id=220]

  Utbildningar

[AC_PRO id=498]

Övrigt

[AC_PRO id=508]

Ladda ner intyg/betyg i pdf format:

Faktum Grafisk Design – Berghs School of communication Telenor Manpower (Telenor) Hamnmagasinet Projektledarutbildning med mediainriktning
Faktum Grafisk Design – Berghs School of communication Telenor Manpower (Telenor) Hamnmagasinet Projektledarutbildning med mediainriktning

Kontakta mig!

[widgetkit id=”2″]

[widgetkit id=”2″]

Webbutveckling / Webbdesign

Behöver ditt företag en bra hemsida? Då hjälper jag er gärna, stora som små företag.
Jag utvecklar sidor i WordPress, med vana av tilläg som WooComerce, Elementor, Divi, Visual Composer, Themify mm. Sidorna är självfallet anpassade för alla plattformar och anpassade för GDPR.

Allt från kampanjsidor och hemsidor till mer avancerade lösningar med specialfunktioner eller integrationer till era andra system.

Startpaket 15 000 kr Sidor: 1-5st Designtimmar: 12h Utvecklingstimmar: 12h Framtagande av bilder: 7st Mobilanpassad Standard SEO anpassning Kontaktformulär GDPR-anpassad Beställ
Premiumpaket 30 000 kr Sidor: 6-14st Designtimmar: 25h Utvecklingstimmar: 25h Framtagande av bilder: 15st Mobilanpassad Standard SEO anpassning Kontaktformulär GDPR-anpassad Beställ
Special OFFERT Obegränsat sidantal Webbshop Bokningssystem Integrationer Backup Annat Om du behöver en speciell sida, kontakta mig för offert. Kontakt

Uppstartsmöte

Videomöte där ni får berätta vad ni tänkt med websiten.

Kreativt arbete

Jag tar fram skissförslag från uppstartsmötet.

Websiten byggs

Jag bygger skalet till sidan med WordPress som bas.

Innehåll

Jag publicerar levererat innehåll till undersidorna.

Lansering

Jag flyttar över websiten till ert webbhotell och publicerar enl. ök.

Support & drift

Om det behövs så kan jag sköta drift, underhåll och support.