En innovatör med styrka inom visualisering

Känslan som uppstår när man löser en kunds problem är underbar, det spelar ingen roll om det är en ny layout till deras nyhetsbrev eller när man lyckats återskapa den kraschade hårddisken. Jag heter Jonny Nylund och är en tekniskt kunnig person med stort intresse för innovativa problemlösningar. Utmaningen kan vara allt från att fixa en mopedmotor till att utveckla designen på en hemsida.

Jonny NylundJag är kreativ, envis och har en vilja att nå positiva resultat. I kombination med en lugn och kundorienterad attityd gör det mig lämpad till både design supportarbete. Min styrka ligger i att se problem och uppgifter ur flera infallsvinklar vilket ger en flexibilitet i att lösa uppgifter på ett effektivt sätt.

Jag har gedigen erfarenhet av first och secondline support via mitt tidigare arbete på Telenor där jag även arbetade med företagets betalsupport för kunder vars problem hamnar utanför supportavgränsningarna. Vi hanterade allt från mjukvaruproblem till smartphones och
ibland TV apparater och annan teknisk utrustning
både till privat och företagskunder.

Med mig i bagaget har jag erfarenhet av undervisning och handledning inom datorområdet. Där ingår en projektledarutbildning och vana av informationshantering samt webbdesign. Målsättningen är ett nytt jobb på ett företag inom teknik, webdesign eller support. En tjänst där jag får möjlighet att utvecklas och växa med företaget. Där jag får användning av min problemlösningsförmåga och där jag utmanas av ett högt tempo och ny teknik.
 

   / Jonny Nylund